winterblues

5 tips om de koude dagen door te komen zonder de winterblues

Half januari, de feestdagen zijn voorbij en nu is het echt winter. Om nu niet direct in een dip terecht te komen hebben wij voor jou de beste tips op een rijtje gezet om die koude dagen door te komen zonder de winterblues.

 

Tip 1: Eindelijk je vakantiefoto’s uitzoeken

Je zomervakantie lijkt al eeuwen geleden, maar die foto’s staan nog steeds alleen op de camera. Tijd om alle foto’s op de computer te zetten en de mooiste foto’s uit te zoeken. De herinneringen aan de heerlijke zon en de gezellige late avondjes op het terras brengen je weer een beetje terug naar de camping in Toscane, de Provence of misschien wel de Belgische Ardennen. Maak een mooi fotoboek of laat je mooiste vakantiefoto afdrukken op een koffietas, zo ben je elke morgen weer even een klein beetje terug op die heerlijke vakantie!

Tip 2: Avondje zonder tv

Op de camping heb je tijd voor elkaar. De kinderen liggen na een dagje zwembad uitgeput en al vroeg op bed en dat zorgt voor lange avonden, lekker warm en zonder televisie! Iets wat je thuis zo nu en dan eens moet herhalen. Zet de citronella kaars en Franse kazen op tafel, ontkurk de fles wijn en geniet van elkaar!

 

Tip 3: Vakantievoorpret

De Dikke van Dale kent het woord niet, maar iedereen kent het gevoel: vakantievoorpret. Lekker met de iPad in de zetel, op zoek naar je volgende vakantie. Heb je dé ideale camping gevonden? Ga dan alvast kijken wat je er allemaal kunt doen. Like de Facebookpagina van Vacansoleil voor inspiratie en haal een reisgids bij de bibliotheek of de boekhandel. Check ook regelmatig ons Magazine, want hier worden veel vakantieverhalen geplaatst. Ideaal om in de stemming te komen 😉

Tip 4: Bezoek een subtropisch zwemparadijs

Mochten je kinderen meebeslissen waar de reis naartoe ging? Grote kans dat je dan afgelopen zomer op vakantie bent geweest naar een camping met een mooi zwemparadijs. Pak nu je bikini uit de kast en ga met de kinderen naar het dichtstbijzijnde subtropische zwembad. Deze tip is goed te combineren met tip 2.

 

Tip 5: Boek alvast een verlengd weekend

Waarom wachten tot de zomervakantie? Dit jaar zijn er heel wat verlengde weekends, ideaal om er eens op uit te trekken met het hele gezin! Bovendien zijn er in het voorjaar heel voordelige prijzen!

Met deze tips kom jij de winter wel door. Op naar de zomer!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *