camping la sirène vacansoleil

De mening van klanten over camping La Sirène

Op vakantie op camping La Sirène in de Languedoc-Roussillon

Ontdek de meningen en vakantie-ervaringen van Vacansoleil klanten, naar aanleiding van hun vakantie op camping La Sirène, een vijfsterrencamping in de Franse Languedoc-Roussillon-streek!

Beoordeling geschreven door: Bertus Kikkert

De camping was super, geweldige animatie en heerlijke cocktails in de beachbar. Een heerlijk zwembad en de zee op 1 km. Argelès is een gezellig stadje, veel restaurants en winkels.

soleil

Beoordeling geschreven door: Marco Schobel

Mooi vakantie paradijs voor families met kinderen. Genoeg te doen voor kids. Zeker de musicals in de avond zijn aan te raden. Top camping. Al 4 x op La Sirène geweest. Blijft geweldig!”

soleil

Beoordeling geschreven door: Jan Jansen

Prachtig aangelegd park. Mooie grote zwembaden met glijbanen die open zijn tot 20.00 uur. Animatie heel de dag voor iedereen druk in de weer. Informatiepunt op de camping geeft goede informatie. Parkwinkel heeft een groot assortiment tegen een redelijke prijs. Er wordt op deze camping aan jong en oud gedacht, van schuimparty’s tot het aparte zwembad waar geen kinderen mogen zwemmen.”

soleil

Beoordeling geschreven door: Kevin De Leeuw

Prima vakantie gehad, mooie camping en zeer groot zwembad met voor ieder wat wils. Goed onderhouden en je kunt zien dat daar veel aandacht aan besteed wordt, want ze waren elke dag zichtbaar bezig. Enig nadeel van de camping was het ontbreken van snelheidsdrempels en zodoende kwamen auto’s, fietsers, segways en andere vervoersmiddelen te hard voorbij.”

soleil

Beoordeling geschreven door: Jan Jonkman

La Sirène is een prachtige, grote, nette camping met veel groene beplanting. Veel goede faciliteiten zoals kleine supermarkt, bakkerij, snackbar, restaurant en een prachtig zwembad. Het gezellige plaatsje Argèles-sur-Mer ligt op fietsafstand van de camping evenals het strand. Verder een aantal mooie dorpjes in de buurt. Dat maakt het verblijf op deze camping tot heerlijke vakantie, waar wij zeer zeker zullen terugkeren!”

 

Ontdek hier alles over camping La Sirène in Argelès-sur-Mer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *