Camping Domaine de la Dragonnière

Top 15 klanten beoordelingen van 2018!

Ontdek 15 inspirerende camping beoordelingen, geschreven door onze klanten na hun verblijf in 2018! Wie weet ontdek je wel jouw droomcamping voor 2019! 😉

Camping Iris Parc Le Grand Dague, Frankrijk, Dordogne

Voor de eerste keer verbleven in een Serengeti XL safaritent en het was echt de max! Een eigen toilet en douche in de tent. Bedden, een hangmat en zelfs een leuke kinderhoek. Een volledig uitgeruste keuken. Kortom alles wat je maar kan wensen op vakantie! Dat allemaal gelegen op een camping met een toplocatie tussen de mooie natuur en met meerdere prachtige dorpjes op amper een uur rijtijd. Een super zwembad aangepast voor kleine kinderen, anti-slip grond, een piratenboot en de iets grotere kinderen kunnen zich uitleven op 1 van de 3 glijbanen of de wildwater rivier (wel een band voorzien hiervoor).

Ook de animatie liet zich dagelijks van hun beste kant zien, zowel in het Nederlands, Duits, Frans als in het Engels. Op maat van de kinderen met leuke knutselactiviteiten, cadeautjes en ’s avonds een dansfeest voor het slapen gaan. Ook de ‘binnen’speeltuin is een meerwaarde. Wij waren met kleuters op de camping en ze hebben zich geen moment verveeld. Wij hebben ook onze rust gevonden en zouden het zeker iedereen aanraden om te gaan ontstressen op Iris Parc Le Grand Dague!

Camping

Camping Iris Parc Birkelt, Luxemburg

Zeer goede camping ,alles is goed verzorgd , kinderen zullen zich geen minuut vervelen. Ook voor de volwassenen is er voldoende animo. Ik kan deze camping alleen maar aanbevelen!

Camping Le Bois de Valmarie, Frankrijk, Languedoc-Roussillon

Zeer leuke en echt mooie camping. Ook rustig genoeg en toch genoeg te doen. Leuke activiteiten. Vlakbij de heel gezellige haven gelegen en bij het klein strand van Argelès-sur-Mer. Je hebt er het gevoel alsof je op vliegvakantie bent in plaats van met de wagen. Bijna alles op wandelafstand zelfs met kleine kinderen. Echt een topvakantie gehad.

Camping

Camping Manor Farm 1, Zwitserland

Eén woord “super”! We zijn twee jonge twintigers en we hebben de tijd van ons leven gehad in Zwitserland, de camping is perfect onderhouden en ideaal om een paar dagen te verblijven. Wij zelf sliepen in onze eigen tent en lagen vlak aan het meer, prachtig uitzicht. Het sanitair is proper onderhouden je moet er natuurlijk rekening mee houden dat je nog steeds op een camping zit uiteraard. Er is ook een lekker restaurant. Veel meer van de camping hebben we niet ontdekt aangezien we constant weg waren op uitstap maar er was wel een groot aanbod voor families met kinderen enz. Het enige nadeel vond ik dat er weinig licht was op de camping zelf ‘s avonds. Als je iets verder van het sanitair ligt is dit wel een klein minpuntje. Wij komen ZEKEEEER terug!!!

Camping I Pini Family Park, Italië, Rome

Prachtige camping. Klein maar gezellig. Dit is echt een topper voor gezinnen met jongere kinderen tot +/- 12 jaar. Er wordt echt veel gedaan om deze te vermaken. Het personeel op de camping werkt er ook niet alleen voor geld te verdienen maar werken er met passie. Restaurant is ook uitstekend top gerechtjes voor niet veel. Staanplaatsen zijn goed ruim en mooi verzorgd. Zwembad misschien aan de koele kant maar wel lekker verfrissend in de zomer. Nadeel van deze camping is als je een dagje weg wilt gaan, dan heb je ruzie met de kids want die willen daar blijven omdat ze het zo leuk vinden. Met andere woorden een echte aanrader zo vind je er niet veel meer.

Camping

Camping De Schatberg, Nederland, Limburg

Wij hebben gelogeerd in een safaritent Serengeti XL. Je had het echte gevoel van kamperen en toch de nodige luxe
En wauw wat een mooie badkamer. Mijn zoontje vond het boomhutje in de tent geweldig. Echt top, rustig gelegen, vlakbij een speelpeintje. De camping op zich is gewoon superleuk. Je kan er lekker eten en de Spar heeft heel veel liggen. Vooral de verse broodjes in de ochtend waren heerlijk. Tip: wij hadden fietsen voorzien want alles ligt wel op een redelijke afstand. Het is ook heel leuk om heel de camping rond te fietsen.

Camping

Camping Le Fayolon, Frankrijk, Jura

Wij verbleven 1 week op deze zeer nette en rustige camping. Wij hadden een aantal voorkeuren opgegeven bij de boeking en er is 100% rekening mee gehouden. Tevens zeer vriendelijke en behulpzame mensen ter plaatse. Het privestrandje bij het meer is ideaal voor de kleinere kinderen. Het meer is de eerste meters ondiep, waardoor je met een gerust hart de kleinere kinderen vrij kan laten spelen. Ook de verschillende soorten zwembaden zorgen ervoor dat er voldoende afwisseling is. Een echte aanrader voor een leuke vakantie in een zeer mooie regio in Frankrijk!

Camping

Camping Sassabanek, Italië, Iseomeer

Zowel de camping als het recreatiedomein Sassabanek vormen een leuke locatie voor een fijne vakantie! De ligging vlakbij het meer maakt dat je tenvolle kan genieten. Ontspannen, watersport (kano, pedalo met glijbaan, reuze trampoline op het meer), plezier op de speeltuin voor de kleinsten… het kan allemaal. Het personeel is heel vriendelijk en helpt je graag verder. De Fiji stacaravans zijn ideaal voor degenen die graag het campinggevoel gaan opsnuiven maar toch liever niet in een tent overnachten. De locatie is perfect! Je kan makkelijk wandelen tot het stadje Iseo, met de wagen sta je er al snel in 5 min. Ook de andere dorpjes rond het meer zijn makkelijk te bereiken en vlakbij is er ook een mogelijkheid om een speedboot te huren en zo het meer zelf te gaan verkennen.
Wij hebben er alvast van genoten!

Camping

Camping l’Hippocampe, Frankrijk, Languedoc-Roussillon

Dit was onze eerste vakantie als gezin (2 volwassenen en 2 kinderen 3 en 5 jaar) Camping l’Hippocampe is alles wat dat beloofd te zijn. Mooie rustige (autovrije, gemakkelijk met kleine kinderen) camping. Door de samenwerking met camping La Sirène kan je toch genieten van een zeer uitgebreide waaier aan faciliteiten. Al het personeel is heel vriendelijk, meertalig (zowel frans als engels en zelf vaak gewoon nederlands). De camping zelf is goed onderhouden en er is veel aandacht voor de hygiëne van het hele complex.

De zwembaden zijn prachtig, het water is heel aangenaam en de noctures moet je echt eens geprobeerd hebben. Hier kan iedereen van klein tot groot zich uitleven. Zelf op de drukste momenten van de dag is het er niet te druk.  Wij hebben genoten van de 2 zwembaden, de nederlandstalige kinderanimatie, en de georganiseerde sportactiviteiten voor zowel de volwassenen als de kinderen. Volgend jaar gaan we zeker weer, maar dan een weekje langer!

Camping

Camping Iris Parc Le Château de Galaure, Frankrijk, Drôme

Super vakantie gehad! Zeer vriendelijk op de camping. Aan het onthaal was niets teveel. Er was elke dag animatie voorzien voor de kinderen en ook hier was men steeds enthousiast! Lekker eten op de camping, super zwembad en wel wat te doen in de omgeving. Kortom een super vakantie!

Camping Pra’delle Torri, Italië, Adriatische Rivièra

Zalige camping om met jonge kinderen te doen. Prachtig zwembad en zodanig uitgestrekt dat je niet merkt dat er veel volk is. Strand vlakbij met leuke voorzieningen om aan verschillende watersporten te doen. Heel lekkere restaurantjes, vooral dat aan het strand zelf is heel gezellig en niet duur. Kids kunnen ondertussen op het strand spelen. De nachtrust wordt ook gerespecteerd zodat kids goed kunnen slapen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Camping

Camping Norcenni Girasole Club, Italië, Toscane

Top camping! Enkele punten die anders of beter zouden kunnen, maar doen geen afbreuk aan de kwaliteit van de camping! Alles aanwezig voor een geslaagde vakantie! Lekker eten. Vele verschillende zwembaden voor groot en klein. Goede accommodatie. Groot maar niet overdonderend. Mooie ligging. Dichtbij verschillende mooie steden. Op enkele km’s van grote supermarkten, Mediamarkt en Decathlon, mocht je iets belangrijks vergeten zijn, geen probleem! De kinderen zijn nog klein, maar de camping, en de omgeving biedt alles wat groot en klein nodig heeft! Een aanrader, zeker om terug te komen!

Camping

Camping Altomincio Family Park, Italië, Gardameer

Wij hebben een fantastische tijd beleefd. De zwembaden waren ideaal voor onze kleine kinderen (2 jaar en 4 jaar) door het lage water (max 30cm). Stacaravans waren goed onderhouden en voorzien van goed werkende airco. Camping was wel druk maar we hebben dit niet als storend ervaren. Nog een groot voordeel was dat de camping ten alle tijden autovrij was. Je kon de kinderen dus zorgeloos laten rondrennen rond de stacaravan en in de vele speeltuintjes laten spelen. Zeker een aanrader!

Camping

Camping Le Château de Rochetaillée, Frankrijk, Alpen

Met een klein hartje vertrokken omwille van de verwachtingen die we hadden maar we werden aangenaam verrast door de vriendelijkheid die er op deze plek te vinden was alsook de prachtige omgeving was een pluspunt. Voor mensen die veel luxe wensen is dit niet de ideale plek maar wie rust wil en heel veel natuur zeker een aanrader. De camping wordt heel goed onderhouden alsook de personen van de receptie zijn heel vriendelijk. Ik ben echt onder de indruk van deze manier van vakantie. We gingen elk jaar met het vliegtuig naar warme oorden maar dit heeft ons doen inzien dat het ook op een andere manier kan. Ik denk wel dat het druk kan zijn indien er veel volk zit, maar ik heb daar niet veel van gemerkt. Nogmaals wij vonden het een zeer goede en een comfortabele kampeerplek volgend jaar boeken we terug via Vacansoleil.

Camping Valldaro, Spanje, Costa Brava

Op vakantie met Vacansoleil is top, camping Valldaro is ook top dus als je deze 2 combineert heb je een supervakantie zonder zorgen in een prachtige camping. De camping ligt op wandelafstand van het gezellige centrum vol leuke winkels, mooie boulevard en het strand. Alles gewoon zorgeloos, wat wil je nog meer? Wij gaan volgend jaar opnieuw, al voor de 3e keer dan!

Camping

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *