Normandië Granville

Op ontdekking in Normandië

Mama Lien trok samen met haar zoontjes Grote Broer (net 7) en Kleine Broer (4,5; ‘half vijf’ noemt hij het zelf) naar Camping Les Coques d’Or in Genêts – in Normandië. Ze doet speciaal voor de lezers van het Vacansoleil Magazine verslag van een heerlijk ontspannende vakantie.

Trouwe campingfans

Wij reisden al naar verschillende campings, en het lijkt alsof we elk jaar wat meer rust opzoeken. (Zeg nu niét ‘oud worden, zeker?’ – dat denken we wel in onszelf 😉 )
We startten in Le Pommier, een gigantisch zwemparadijs met héél veel campinggasten. Daarna trokken we al naar Iris Parc Le Grand Dague en naar Iris Parc Le Château de Galaure.  Dit keer trokken we dus naar een nog kleiner exemplaar, wat natuurlijk heel anders aanvoelt. Zo moet je je stokbrood wel even de avond voordien bestellen bij de cafetaria en is er in het restaurantje enkel keuze uit pizza of een dagmenu. Daar staat tegenover dat alles heerlijk dichtbij is, zodat de jongens zelfs alléén (met z’n tweetjes) naar het speelpleintje mochten.

Speelplein

Jaja, de mama heeft grenzen verlegd hoor deze vakantie 😉

Camping Les Coques d’Or

Op maandag trokken we naar de supermarkt, verkenden de omgeving van de camping (en ontdekten dat we de Mont St-Michel konden zien van op enkele meters van de ingang van de camping) en relaxten wat bij het huisje (een Bali stacaravan). Met een taske koffie.