5-sterren campings Côte d'Azur

8 luxe 5-sterren campings aan de Côte d’Azur

Wij maakten een lijst van de mooiste 5-sterren campings uit ons aanbod aan de Côte d’Azur. Reserveer uw verblijf en geniet in alle luxe en comfort. Profiteer van de talrijke services en faciliteiten ter plaatse en relax in uw Glamping accommodatie!

1. Douce Quiétude

Camping Douce Quiétude

Mooie camping op een paar kilometer van de stranden van Agay en St-Raphaël. Luxe faciliteiten, mooie zwembaden en veel entertainment. Leuke uitstapjes naar Cannes en Saint-Tropez.

2. Azur Beach / Prairies de la Mer

Een compleet vakantiedorp aan de baai van Saint Tropez met veel luxe faciliteiten. De grote camping Prairies de la Mer ligt dichtbij het gezellige Port Grimaud met zijn gezellige terrasjes. Hier komt u werkelijk niets tekort.

3. Les Tournels

Op een heuvelachtig terrein ligt midden in een pijnbomenbos van 20 hectare de mooie camping Les Tournels. Een ruim opgezette, comfortabele camping tussen Ramatuelle en de rotsen van Cap Camarat.

4. Holiday Green

Mooie vijfsterrencamping met prachtig uitzicht en veel luxe: 3 verwarmde zwembaden, uitgebreide spa & wellness en héél veel activiteiten. Bekijk de foto’s maar eens!

5. La Bastiane

Rustig gelegen familiecamping in een zeer mooi landschap op nog geen tien kilometer van de stranden van Fréjus. Heerlijk onthaasten naast het zwembad in een aangenaam klimaat.

6. Estérel

Een paradijselijk plekje tussen de rode bergen van het Esterel gebergte. Toch bent u hier amper 4 kilometer van de stranden van Agay. Op de camping zelf hoeft u zich niet te vervelen, het aanbod is gigantisch.

7. Holiday Marina

Op loopafstand van het leuke Port Grimaud aan de beroemde baai van Saint Tropez. Kleinschalige camping onder Britse leiding tussen de druivenakkers met nette faciliteiten.

8. Oasis Village

Sfeervolle camping met groot zwembadcomplex, niet ver van het strand. Leuke Provençaalse sfeer, centraal plein vol winkels, bars en terrasjes. Veel amusement, inclusief disco.

Ontdek ook onze andere campings aan de Côte d’Azur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *