Vijfsterren campings Languedoc Roussillon

Top 10 vijfsterren campings in de Languedoc-Roussillon

Op zoek naar een mooie camping in de Languedoc-Roussillon? Wij maakten een selectie van 10 prachtige 5-sterren campings in deze populaire vakantieregio. Naast tal van faciliteiten en services op de camping kan u er ook vaak genieten van de luxe van een Glamping-accommodatie!

1. Domaine la Yole (Valras-Plage)

Camping Domaine La Yole is een bruisend vakantiecomplex met extra veel waterpret. En wat een ligging! Dat schaduwrijke populierenbos is een zegen onder het Franse zonnetje. Het strand van Valras-Plage? Dat ligt om de hoek!

2. Domaine de la Dragonnière (Vias sur Mer)

Grote camping met veel sfeer dichtbij de historische stad Béziers en op een paar kilometer van het strand. Twee zwembadcomplexen met waterglijbanen en veel speelmogelijkheden.

3. La Sirène (Argelès-sur-Mer )

Grote, internationale camping met veel luxe faciliteiten. Prachtig zwemparadijs en spetterend activiteitenprogramma voor jong en oud. Het strand ligt 1 kilometer verder.

4. Les Méditerranées Beach Garden (Marseillan-Plage)

Rustig gelegen camping vlakbij het strand met mooie nieuwe faciliteiten, waaronder een super zwembadcomplex. Luxe uitstraling. Dichtbij Marseillan-Plage, Agde en Cap d’Adge.

5. Le Bois de Valmarie (Argelès-sur-Mer)

Prachtig gelegen camping vlak bij het strand, met een speels aangelegd waterparadijs. Ideale plek voor gezinnen met kinderen. Het goede restaurant wordt warm aanbevolen!

6. Le Bois Fleuri (Argelès-sur-Mer)

Uit de drukte van de boulevard bij Argèles-sur-Mer, maar met bruisende activiteiten op de camping. Mooie plek met uitzicht op de Pyreneeën en gratis vervoer naar het strand.

7. Les Méditerranées Charlemagne et Nouvelle Floride (Marseillan Plage)

Twee topcampings gescheiden door een weg op loopafstand van Marseillan-Plage. Aantrekkelijk waterparadijs, supermooi zanstrand en uitgebreide animatie voor alle leeftijden.

8. Club Le Marisol (Torreilles Plage)

Heerlijke vakantieplek met amusement voor alle leeftijden, met een eigen toegang naar het schitterende strand. Bezoek eens de vissersplaatsjes langs de kust. Ook Spanje is niet ver.

9. Blue Bayou (Vendres-Plage)

Camping

Camping Blue Bayou is even exotisch als het klinkt! Wuivende palmbomen en prachtige bloemen, relaxed sfeertje, subtropisch aquapark én …heel veel zon, zee en zandstrand.

10. Château de Boisson (Allègre-les-Fumades)

Kamperen in stijl bij een schitterend gerenoveerd kasteel. Geweldige omgeving om te ontdekken. Veel sport en spel voor alle leeftijden, en een lekker restaurant in het kasteel.

 

Nog niet gevonden wat u zoekt? Ontdek al onze campings in de Languedoc-Roussillon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *