Piratenschip op camping Les Alicourts

9 x campings met piratenschip

Wij hebben voor jullie 9 x campings met piratenschip uitgezocht. Een piratenboot in het zwembad, dat maakt de gezinsvakantie toch helemaal compleet. Een campingvakantie van Vacansoleil is één van de meest kindvriendelijke formules om op reis te gaan. Echter blijft het vaak een eeuwige struggle om de ideale camping te vinden waar ook je peuter zich ten volle kan uitleven. Zonder dat je uiteindelijk zelf de hele dag achter hen aan hoeft te crossen.

Daarom helpen we je een handje op weg, en hebben voor jou de campings opgelijst waar de kinderen naar hartenlust op een veilige en verantwoorde manier kunnen spelen in het water. Want spetteren in het water doen ze immers allemaal graag. De lagune zwembaden zijn zo opgebouwd dat er door de verschillende bad dieptes voor elke kleine wateravonturier wat te beleven valt. Zonder dat jullie zich zorgen hoeven te maken.

Van onderstaande campings gaat menig kinderhartje sneller kloppen. Jullie kleine kapoenen laten hun fantasie de vrij loop terwijl ze in de huid kruipen van stoere zeelui en zeerovers die voor niets of niemand bang zijn. Ze beleven de grootste avonturen op het water. Dit zijn de campings in het Vacansoleil aanbod met lagunezwembad in piraten thema:

Campings met piratenschip in Frankrijk

Piratenschip 1 – Camping le Pommier in de Ardèche

Het waterpark van camping Le Pommier staat met stip op nummer 1 als het kroonjuweel van de camping. Hier kunnen onze kleinste waterratten het piratenschip enteren. Met waterkannonnen en omkiepende wateremmers wanen ze zich Peter Pan in Nooitgedachtland. Hé pssst: ouders mogen ook meespelen want niemand wordt ooit volwassen in die fantasiewereld. Sluit je ogen en stel je even voor? in de huid van welk personage zou jij kruipen?

 

Piratenschip op camping Le Pommier - Ardèche - 9 x campings met piratenship

Piratenschip 2 – Camping les Alicourts in de Loire

Niets plezanter dan de pretoogjes te zien fonkelen op camping les Alicourts. Kleintjes amuseren zich in hun eigen veilige waterspeelbad. Die piratenboot ziet er stoer uit, zeg! Ga jij ook mee op schattenjacht?

Piratenschip camping les Alicourts - Loire- 9 x campings met piratenship

Piratenschip 3 – Camping le Grand Dague in de Dordogne

Ship Ahoy Maatjes! Zijn jullie klaar voor een spetterfestijn tijdens jullie volgende Vacansoleil-vakantie. Op camping le Grand Dague draait alles om het plezier van jullie kinderen. Het aquapark van de grootste camping in de Dordogne mag er méér dan zijn.

Piratenschip camping le Grand Dague - 9 x campings met piratenship

Campings met piratenschip in Slovenië

Piratenschip 4 – Camping Terme Čatež in Zuid-Oost Slovenië

Op camping Terme Catez draait jouw vakantie om waterpret, buiten én binnen. Je kan de camping ook wel omschrijven als waterwonderland want uitgeplonst geraak je hier niet snel. Bij aankomst op de camping ontvang je voor iedere gast een pasje voor dit zwemparadijs. Hiermee heb je dagelijks 2x gratis toegang tot de Zomerrivièra (buiten) of 1x 3 uur gratis toegang tot de Winterrivièra (binnen).

Piratenschip op camping Terme Catez - Oost-Slovenië - 9 x campings met piratenship

Campings met piratenschip in Kroatië

Piratenschip 5 – Camping Santa Marina Boutique in Istrië

Alle hens aan dek! Vervolgens is dit ship is één van de vele paradepaardjes van camping Santa Marina Boutique. Hier zullen jullie kinderen nog lang over napraten. Krijg je kinderen nu nog maar eens mee terug naar huis van vakantie.

Piratenschip op camping Santa Marina Boutique - 9 x campings met piratenship

Piratenschip 6 – Camping Lanterna Premium Resort in Istrië

Wie camping Lanterna Premium Resort zegt, zegt waterpret. Het nieuwe aquapark is fantastisch. Deze uitgestrekte camping is een begrip in heel Kroatië. Zeg nu zelf; de glijbanen op dit piratenschip maken het toch helemaal compleet.

Piratenschip op camping Lanterna Premium Resort - 9 x campings met piratenship

Campings met piratenschip in Spanje

Piratenschip 7 – Camping Alannia Guardamar in Valencia

Wauw, dit zwembad met piratenboot is altijd een topper. Op camping Alannia Guardamar is het tropische zwemcomplex maar liefst 5000 m². Met vijfsterrenvoorzieningen voor jong en oud is de camping een waar vakantieparadijs. De camping is het hele jaar geopend.

Piratenschip zwembad Camping Alannia Guardamar in Valencia - 9 x campings met piratenship

Campings met piratenschip in Italië

Piratenschip 8 – Camping Pra’ delle Torri aan de Adriatische kust

Vervolgens hebben we he enorme ondiepe waterparadijs van camping Pra’delle Torri dat als de grootste trekpleister van de camping dienst doet. Met een oppervlakte van 4000m² is het één van de grootste van de Adriatische kust. Kinderen gaan hier de hele dag uit hun dak. Zoals met zeerovertje spelen in het Galjoen van Pirates Island, een geweldig waterspeelparadijs.

Piratenschip op camping Pra delle Torri - 9 x campings met piratenship

Piratenschip 9 – Camping Spiaggia e mare aan de Adriatische kust

Waren we nu niet op zoek naar een camping waar we niet achter de kinderen hoefden te hollen? Juist, maar deze zwembaden zijn gewoon TE leuk om niet mee te genieten van al die pret. Als laatste camping maar zeker niet de minste Camping Spiaggia e mare in het zonnige Porto Garibaldi. Camping Spiaggia e Mare beschikt over een eigen waterpark met schitterende zwembaden, snelle glijbanen, leuke waterspeeltuin en piratenschip in het kinderbad. Je betaalt 22 euro entree per persoon, maar dan krijg je voor je gehele verblijf toegang. Voor kinderen tot 4 jaar is de ingang gratis.

Piratenschip op camping Spiaggia e Mare - 9 x campings met piratenship

Keuzestress gekregen? Kiezen is verliezen kunnen we concluderen. Deze kleppers van campings zijn één voor één een paradijs waar je de vakantie van je dromen beleeft. Dus waar wacht je nog op: Boek nu één van die topcampings met piratenschip. En ga gewoon meerdere keren op vakantie met Vacansoleil. 

Kim

Kim Laperre is sinds 2011 werkzaam bij Vacansoleil België. Een van de vele voordelen is dat ze nu net iets vaker op reis kan! Reizen doet ze samen met haar man Axel. Kim wil zich niet als luxepaardje omschrijven, maar inleveren aan comfort doet ze niet graag. Gelukkig is dat met de luxe stacaravan van Vacansoleil geen probleem!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *