Piratenschip op camping Les Alicourts

9 x campings met piratenschip

Wij hebben voor jullie 9 x campings met piratenschip uitgezocht. Een piratenboot in het zwembad, dat maakt de gezinsvakantie toch helemaal compleet. Een campingvakantie van Vacansoleil is één van de meest kindvriendelijke formules om op reis te gaan. Echter blijft het vaak een eeuwige struggle om de ideale camping te vinden waar ook je peuter zich ten volle kan uitleven. Zonder dat je uiteindelijk zelf de hele dag achter hen aan hoeft te crossen.

Daarom helpen we je een handje op weg, en hebben voor jou de campings opgelijst waar de kinderen naar hartenlust op een veilige en verantwoorde manier kunnen spelen in het water. Want spetteren in het water doen ze immers allemaal graag. De lagune zwembaden zijn zo opgebouwd dat er door de verschillende bad dieptes voor elke kleine wateravonturier wat te beleven valt. Zonder dat jullie zich zorgen hoeven te maken.

Van onderstaande campings gaat menig kinderhartje sneller kloppen. Jullie kleine kapoenen laten hun fantasie de vrij loop terwijl ze in de huid kruipen van stoere zeelui en zeerovers die voor niets of niemand bang zijn. Ze beleven de grootste avonturen op het water. Dit zijn de campings in het Vacansoleil aanbod met lagunezwembad in piraten thema:

Campings met piratenschip in Frankrijk

Piratenschip 1 – Camping le Pommier in de Ardèche

Het waterpark van camping Le Pommier staat met stip op nummer 1 als het kroonjuweel van de camping. Hier kunnen onze kleinste waterratten het piratenschip enteren. Met waterkannonnen en omkiepende wateremmers wanen ze zich Peter Pan in Nooitgedachtland. Hé pssst: ouders mogen ook meespelen want niemand wordt ooit volwassen in die fantasiewereld. Sluit je ogen en stel je even voor? in de huid van welk personage zou jij kruipen?