Nieuws onder de zon

De nieuwste campings op een rijtje

Er verandert veel op het gebied van kamperen en wij veranderen mee! Samen met mijn collega’s ga ik op pad om campings te bezoeken. We bezoeken nieuwe campings om aan ons aanbod toe te voegen en we gaan ook naar bestaande campings toe. Door onze gesprekken met campingeigenaren weten we wat er speelt op de camping. Met name dit jaar verandert er erg veel!

Allereerst hebben we een recordaantal nieuwe campings in ons aanbod (meer dan 60 campings!) én krijgen veel campings nieuwe faciliteiten. Ook worden veel accommodaties vervangen voor nieuwere modellen, die op de behoeften van de klant heel mooi zijn afgewerkt. Tot slot komen er steeds meer luxe glamping accommodaties bij, zodat je in alle luxe kunt genieten van een campingvakantie. De leukste nieuwtjes vind je hier op een rijtje!

Recordaantal nieuwe campings

Dit jaar hebben we een recordaantal nieuwe campings in ons aanbod. Begin 2016 kon je voor je vakantie kiezen uit ongeveer 450 campings. Nu zijn het er meer dan 500! Daar laten we het trouwens niet bij, want er komen regelmatig nieuwe campings bij op onze website. Bekijk alle nieuwe campings hier.

Ontdek nieuwe prachtige plaatsen

Veel nieuwe campings betekent dat je nog meer keuze hebt bij Vacansoleil. Ook kun je kiezen om nieuwe regio’s te gaan verkennen.

  • Zo kun je dit jaar met Vacansoleil voor het eerst naar de zonnige kustregio, Costa Verde, in Spanje. Hier vind je camping Playa Joyel, een waar paradijs voor surfers. De camping grenst aan een fantastisch breed zandstrand.
  • Iets dichterbij vind je camping L’Ile d’Offard in de Loire, Frankrijk. De camping ligt op een eiland midden in de rivier de Loire. Vanaf deze camping maak je prachtige fietstochten!
  • Ook in het mooie Kroatië, dat steeds populairder wordt, zijn een aantal nieuwe campings. Bijvoorbeeld op slechts 5 km van het mooie Rovinj, camping Vestar. Op deze camping zijn de stacaravans spiksplinternieuw én ze bieden geweldig uitzicht op de zee.
  • Wil je liever naar Italië? Daar bieden we ook meer campings! Voorbeelden campings Free Time en Free Beach, beide in Toscane. Deze campings liggen maar 1 km van zee, dus daar kun je vrijwel direct als je wakker wordt genieten van de zon, het zand en het ontspannende geluid van de kabbelende golven. Op camping Free Time kun je trouwens profiteren van extreme luxe in een tent, namelijk in de Serengeti safaritent.
Camping Free Beach
Camping Free Beach in Toscane

Vernieuwde faciliteiten

Ook op de campings die we al jaren in ons aanbod hebben, gebeurt veel! Zo heeft camping Domaine de la Dragonnière een nieuw lagunebad aangelegd. Dit bad heeft ondiep water en een zandstrand van 10.000 m2. Aan waterplezier dus geen gebrek op deze camping! Ook op camping Cavallino aan de Adriatische Kust kun je veel waterpret beleven. Hier komt namelijk een nieuw zwemparadijs met verschillende zwembaden, glijbanen en een relaxzone met ligbedjes in het water. Mmm… is het al zomer?

Domaine de la Dragonnière lagune
Nieuwe lagune op camping Domaine de la Dragonnière

Luxere standaard

De bestaande campings doen ook hun best om het gasten nog meer naar hun zin te maken. Daarom worden hier een aantal stacaravans vervangen door nieuwe modellen. Deze nieuwe modellen zijn net wat luxer, met een volledig overdekt terras, dekbedden in plaats van dekens en een fijne tuinset om lekker te ontspannen met een boekje, hapje en drankje. Wil je genieten van deze nieuwe stacaravans?

  • Je vindt ze onder meer op camping Domaine de Chalain, in Jura. Hier worden de Waikiki stacaravans vervangen.
  • Ook op camping Barco Reale in Toscane, Italië, maken de stacaravans Fiji en Waikiki plaats voor de nog mooiere vernieuwde stacaravans.
  • Wil je voor extreem luxe gaan en ’s avonds lekker bubbelen en kijken naar de sterrenhemel? Dan ga je naar camping Valkanela en kies je voor de Tahiti 3 stacaravan. Daar heb je namelijk een eigen jacuzzi op het terras!

Meer luxe glamping accommodaties

Als je op zoek bent naar nóg meer luxe, dan heb je nu ook heel veel keuze uit de nieuwe glamping accommodaties in ons aanbod. Een tip: camping Holiday Green aan de Côte d’Azur. Hier staan mooie glamping stacaravans met twee of drie slaapkamers. In de stacaravan vind je onder andere een tv en luxe keuken met vaatwasser. En op je terras staat een barbecue en jacuzzi klaar!

Op camping Park Albatros kun je ook genieten in een erg luxe glamping stacaravan. Daarnaast kun je voor glamping accommodaties kiezen waar je geniet van het echte buitengevoel. Namelijk met een verblijf in de glamping safaritent Serengeti. De Serengeti heeft een volledige keuken en badkamer, terwijl je wel slaapt in een tent midden in het groen. Dit jaar staan de nieuwe Serengeti tenten klaar op bijvoorbeeld camping Park Albatros in Toscane en camping Le Coeur d’Ardèche in Ardèche.

Bekijk het volledige overzicht van de glamping accommodaties en kies in welke regio jij extreem luxe wilt kamperen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *