Glamping in Frankrijk

20 x Glamping in Frankrijk

Oui, oui! Ontdek glamping in Frankrijk

Ook in Frankrijk staat Glamping in het teken staat van ultieme luxe. Of je nu kiest voor een heerlijke ruime safaritent midden in het groen óf gaat voor een compleet ‘vakantiehuisje’ in een luxe glamping stacaravan. Tijdens jouw vakantie kun je hoe dan ook optimaal relaxen en genieten.
Wil je naar de glamping in Frankrijk? Dan ontdek je hier – netjes op een rijtje – de allerbeste glamping plekjes. Kies jouw favoriete regio en stippel je super-de-luxe-glampeervakantie maar uit!

Top 20 Glamping in Frankrijk

1 Le Grand Dague, Dordogne

Safaritenten
De ultieme gezinscamping, op steenworp afstand van het mooie Périgueux. Volop waterpret in alle toffe zwembaden én een leuk overdekt speelparadijs.

Glamping op Camping Iris Parc Le Grand Dague

2 Le Pommier, Ardèche

Safaritenten
Camping Le Pommier is een paradijsje in de Ardèche. Een camping die alles in huis heeft om u een perfecte vakantie te bezorgen.

Camping Le Pommier

3 Iris Parc Le Château de Galaure, Drôme

Safaritenten
Geurende lavendelvelden en een zacht klimaat; enkele kenmerken van de Drôme. Op deze camping geniet je optimaal van het buitenleven.

Camping Iris Parc Château de Galaure

4 Les Méditerranées Beach Garden, Languedoc-Roussillon

Glamping stacaravans
Hier geniet je van rust en… extreme luxe! Met de zee om de hoek, super veel groen om je heen en ambachtelijke broodjes bij je ontbijt. Zin in een massage? Laat je maar verwennen!

5 Le Coeur d’Ardèche, Ardèche

Safaritenten
Een kleine groene parel in het hart van de Ardèche. Zo’n puur-natuur-plekje aan een klein meer, waar kinderen eindeloos plezier beleven. In de omgeving? Tal van outdooravonturen!

Camping Coer d'Ardèche

6 Ma Prairie, Languedoc-Roussillon

Safaritenten & glamping stacaravans
Gelegen aan de kust van de Roussillon. Op 3 kilometer van een breed zandstrand. Tip: ontdek alle leuke vissersplaatsjes in de buurt!

Camping Ma Prairie

7 Holiday Green, Côte d’Azur

Glamping stacaravans
Glamping in Frankrijk, midden in de Provençaalse heuvels en maar 7 kilometer van het strand. Voor een dagje strand reis je mee met de pendelbus van de camping. Samen bubbelen? Dat kan bij de Glamping 4 stacaravan!

Camping Holiday Green

8 Domaine de la Dragonnière, Languedoc-Roussillon

Glamping stacaravans
Op camping Domaine de la Dragonnière is het genieten voor de hele familie. Een spectaculair waterpark, wellness, volop entertainment en dicht bij zee en de stad Beziers. Mmm!

Domaine de la Dragonnière

9 La Bastiane, Côte d’Azur

Glamping stacaravans
Kleinschalig én met alle voorzieningen zodat je een topvakantie tegemoet gaat. Cannes? Daar ga je vanaf La Bastiane gemakkelijk heen!

Camping La Bastiane

10 Les Tournels, Côte d’Azur

Glamping stacaravans
Een droomplek in een pijnbomenbos, tussen Ramatuelle en de rotsen van Cap Camarat. Een tip? Flaneer over de boulevard in Saint-Tropez.

Camping Les Tournels

11 Mer et Soleil, Languedoc-Roussillon

Glamping stacaravans
Genieten van glamping in een paradijselijk, autovrij wijkje met een riviertje, loopbruggen en tropische beplanting. In één woord: goddelijk! De kinderen? Die vinden het nabijgelegen waterpretpark geweldig.

Camping Mer et Soleil

12 Domaine des Naïdes, Côte d’Azur

Glamping stacaravans
Kom tot rust in de heuvels van het Massif des Maures, op 900 meter van het strand waar je uitzicht hebt op Saint-Tropez. Weetje: bij deze glamping worden de lakens van je bedden wekelijks verschoond!

Camping Domaine des Naiades

13 Blue Bayou, Languedoc-Roussillon

Glamping stacaravans
Gezellige strandcamping aan de Middellandse Zee. Geniet in het waterpark en tast toe in het restaurant. Animatie en activiteiten in overvloed. Bezoek de Romeinse stad Béziers en haal verse vis in het haventje van Vendres-Plage.

camping blue bayou

14 Iris Parc Le Ty Nadan, Bretagne

Safaritenten & glamping stacaravans
Kamperen direct aan een rivier in de bossen, slechts 20 minuten van de Atlantische Oceaan. Met massa’s outdooractiviteiten op en rond de camping.

15 Les Mouettes, Normandië

Glamping stacaravans
Mooie camping met overdekt, verwarmd zwembad op 300 meter van de kust in Seine-Maritime met wandelpaden, fietsroutes, kastelen, mooie steden, golfbanen en boomklimparken.

Les Mouettes

16 Port’Land, Normandië

Glamping stacaravans
Rustige en groene camping op loopafstand van het vissersstadje Port-en-Bessin. Bezoek de historische bezienswaardigheden in deze streek en geniet van de culinaire specialiteiten!

Camping Port'Land

17 Les Pins, Bretagne

Glamping stacaravans
De natuurlijke omgeving en de ligging bij zee maken van deze camping een echt vakantieparadijs. Wat een uitzicht op het strand. Een must-eat hier: vers gevangen Sint Jacobschelpen.

Camping Les Pins

18 Les Bois du Bardelet, Loire

Glamping stacaravans
Hou je van ruimte rondom jouw vakantieverblijf? Dan is Les Bois du Bardelet jouw place to be. Geniet van de rust op jouw eigen plekje van maar liefst 250 m2 groot. Volop privacy hier!

Camping Les Bois du Bardelet

19 Le Ranc Davaine, Ardèche

Glamping stacaravans
Bruisende camping, met veel activiteiten voor alle leden van het gezin. Verrassend ontworpen zwembaden en veel sport faciliteiten. Heeft u nog tijd om te gaan kanovaren?

Le Ranc Davaine

20 Domaine des Ormes, Bretagne

Glamping stacaravans
Wow: 4500m2 aan waterpret in fonkelnieuw aquapark The Dome! Sfeervolle oude gebouwen rond een kasteel, met veel plezier voor kinderen in de zwembaden en geluidsdichte disco. Grote, zeer verzorgde camping. U kunt hier ook golfen.

Domaine des Ormes

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *