Vroeg boeken voordat je te laat bent

De populairste campings waarvoor je niet te laat wilt zijn

Genoten van een heerlijke vakantie? Dat wil je volgend jaar weer! De zomervakantie van 2018 lijkt nog ver weg. Toch is het goed om hier alvast over na te denken. De populaire campings zitten snel vol en je wilt toch zeker zijn van een plekje. Bij Vacansoleil kun je nu boeken voor 2018. Twijfel je nog? Geen probleem! Tot 15 april 2018 kun je 1 keer gratis je gekozen camping, accommodatie, periode en lengte van je verblijf wijzigen.

Benieuwd welke campings dit jaar populair waren? Bekijk de selectie hieronder.

1. Camping Le Pommier – Ardèche  – Frankrijk

Wiens kinderen de hele vakantie in het zwembad te vinden zijn, gaat naar camping Le Pommier. Met maar liefst 12 waterglijbanen, 3 zwembaden en een piratenschip is het zwemparadijs van deze camping een uitgebreid aquapark te noemen. Voor Vacansoleil-gasten is er overigens een apart campinggedeelte met een gezellig pleintje en een overdekt terras. Logisch dat deze camping altijd weer in de smaak valt bij onze klanten!

Een van onze populairste camping, vroeg boeken is dus aan te raden op camping Le Pommier in de Ardéche.

2. Camping Terme Catez – Catez ob savi – Slovenië

Nog zo’n camping met veel waterpret. Het waterpark bestaat uit onder andere een olympisch bad, watervallen, een kinderpark en een speelrivier van 450 meter lang. Populair bij kids en ook bij volwassenen! Wil jij volledig ontspannen? Dan ga je hier naar het grote gezondheids- en beautycentrum. ’s Avonds kun je hier ook een compleet avondje uit beleven. Ga bij camping Terme Catez bijvoorbeeld heerlijk dineren in het restaurant en een kansje wagen in het grote casino.

Camping Terme Catez is een hele populair. Vroeg boeken is een goede tip bij deze camping in Slovenië.

3. Camping Fabulous – Rome – Italië

Camping Fabulous ligt midden in de natuur met Rome op 15 km afstand. Dé reden dat deze camping elk jaar weer razend populair is. Ook de luchthavens Fiumicino en Ciampino liggen dichtbij, op 20 km afstand. Wil je naar Rome? Dan stap je bij camping Fabulous in de gratis shuttlebus. Die brengt je naar het treinstation, waar je de trein neemt naar Rome. Je uitstaphalte enkele stationnetjes verder? Dat is je eerste bezienswaardigheid: Porta San Paolo. Na een bezoek aan Rome spring je nog even in het zwembad en ’s avonds geniet je in alle rust op je terras. Op camping Fabulous vind je naast stacaravans en bungalowtenten ook de glamping safaritent Serengeti XL. Deze ruime tenten zijn snel volgeboekt. Wees er dus snel bij als je volgend jaar wilt gaan glamperen!

Verblijf op camping Fabulous bij Rome. Deze camping dien je vroeg te boeken.

4. Camping Iris Parc Le Ty Nadan – Bretagne – Frankrijk

Deze camping is de nieuwste aanwinst van onze eigen campingketen Iris Parc. Midden in de natuur en op 20 minuutjes rijden van het strand. Je verveelt je geen moment op deze camping. Er is een avonturenparcours, je kan er paintballen, boogschieten en vissen in de rivier die bulkt van de zalm en forel. Gewoon relaxen bij het zwembad van camping Iris Parc Le Ty Nadan kan natuurlijk ook.

Camping Iris Parc Le Ty Nadan is een populaire camping in Bretagne. Deze camping dien je vroeg te boeken.

5. Camping La Torre del Sol – Costa Dorada – Frankrijk

Zon, zee, strand en plezier. Wat wil je nog meer? Wij snappen wel dat Camping La Torre del Sol zo populair is! De camping ligt op loopafstand van het strand. Er is volop zwemplezier voor jong en oud. Een must tijdens je vakantie? Een dagje sightseeing in Barcelona. Ook de plaatsen Salou, Tarragona en Cambrils zijn aanraders om te bezoeken.

Geniet aan de Costa Dorada op camping La Torre del Sol. Boek deze camping vroeg!

Heeft één van deze campings je aandacht getrokken? Wees er dan snel bij! Bekijk hier alle campings die je al kunt boeken voor 2018.

2 gedachten over “Vroeg boeken voordat je te laat bent”

  1. Beste tot zolang wij ons centjes van die zogezegde anulatieverzekering niet terug gekregen hebben gaan we nergens naartoe ik probeer altijd maar mails te sturen naar die verzekering in Madrid of ze de documenten goed ontvangen hebben, ik krijg zelfs nog geen bericht terug of ze goed ontvangen hebben of niet!! Ik laat het hier niet bij dan nemen maar andere maatregelen grts familie Vernimmen Bosman

    1. Beste meneer Vernimmen,
      Naar aanleiding van uw reactie hebben wij contact opgenomen met verzekeringsmaatschappij ERV om te vragen naar de stand van zaken van uw dossier.
      ERV liet ons weten dat ze uw claim goed ontvangen hebben maar niet over de juiste contactgegevens beschikten voor verdere benodigde info.
      Wij hebben alvast uw gegevens doorgegeven zodanig dat zij uw dossier nu verder kunnen opvolgen.
      Wij hopen u hiermee geholpen te hebben.
      Met vriendelijke groeten, Emma van Vacansoleil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *