Sirmione aan het Gardameer

Nieuwe Kalahari Safaritent op Bella Italia = getest & goedgekeurd

In het voorjaar lanceerde Vacansoleil een nieuw soort type safaritent, namelijk de Kalahari. Voor dit nieuw product zochten we een gezin dat de Kalahari eens wilde gaan uittesten. Jantien en haar gezin waren de gelukkige winnaars. Ze doet verslag van hun vakantie aan het Gardameer:

Eerste kennismaking

Als reisagent heeft de wereld geen geheimen meer voor mij. Voor het werk wordt er vaak gereisd naar verre bestemmingen en gelogeerd in luxe hotels. Maar waar het hart van vol is… Kamperen zit in je bloed en dat verleer je niet. Na een kampeerstilte van enkele jaren laaiden de kriebels weer hoog op, tijd voor een kampeervakantie!

Als geboren kampeerders wilden we onze kleine kinderen het kampeerleven laten ontdekken. Het plezier laten beleven dat wij hebben gehad en bovenal vriendjes leren kennen en het kampeerleven in hun hart sluiten. De selectie van een camping gebeurt wel iets anders met een baby en peuter. Zijn er voldoende zwembaden, speelruimtes, kinderfaciliteiten, comfort, … Veel zaken om op voorhand rekening mee te houden. Alles wat we nodig achtten, vonden we bij camping Bella Italia.

Jantien en haar gezin

De Kalahari Safaritent

Vacansoleil verraste ons met hun gloednieuw product, de Kalahari tent. Een ware safaritent op palen met echte bedden, volledig uitgeruste keuken en uitgebreid terras met lounge en ligzetels. Het bijgeboekte babypakket zorgde voor het nodige comfort zodat de kinderen hun eigen kinderstoel, bedje en badje hadden. Dat scheelt uiteraard een hoop bagage om mee te nemen met de wagen. Bij aankomst werd ons nog gevraagd wat we effectief wilden gebruiken en dit werd dan ook correct afgeleverd aan onze tent. Om het echte buitenleven te ervaren zetten we de tafel en stoelen op het terras waardoor we in de tent nog meer ruimte konden creëren. De kamers zijn trouwens voorzien van houten inbouwkasten waar je gemakkelijk je spullen kunt opbergen. Nadat we volledig geïnstalleerd waren, was het tijd voor ontspanning.