Op vakantie tijdens corona: tips & ervaringen

Op vakantie tijdens corona – Tips en ervaringen van Vacansoleil gasten

Ga jij op vakantie of blijf je dit jaar liever thuis? Oké, door het coronavirus is een vakantie in 2020 iets anders dan de voorgaande jaren. Onderstaand lees je tips en ervaringen van onze klanten die op vakantie gingen tijdens corona. Want gelukkig genieten veel van onze gasten ook dit jaar van een welverdiende buitenvakantie op één van onze campings. Op de camping leef je buiten. Je verblijft in jouw eigen accommodatie, waar alleen jij en je reisgenoten gedurende de vakantie vertoeven. De meeste accommodaties hebben zelfs eigen sanitair. En je omgeving? Dat is meestal de natuur. Op de camping voel je je daarom veelal veiliger dan in een druk hotel in een bruisend vakantieoord. Bovendien kun je met je eigen auto van A naar B reizen. Onze gasten die dit jaar fijn ertussenuit gaan, genieten dan ook volop van hun vakantie.

Tiny op Instagram:

“Reisplan B was méér dan oké!! (Echt veel meer!) En ik denk dat als het van de kinderen afhangt, we volgend jaar weer naar de camping gaan”

Op vakantie tijdens corona - Opblaasbare kiwi zwembad

@Tiny bedankt voor je leuke foto en tag. Geniet nog van je vakantie; lekker relaxen op camping Le Château de Galaure . Ook genieten zoals Tiny en haar gezin in deze streek? Lees hier onze top 10 leuke uitstappen in de Drôme.

Wijzigt het reisadvies omwille van corona? Dan helpen we jou!

Als je je vakantieplan omgooit, is het even schakelen. Gelukkig kan zo’n plan B ook heel goed meevallen, zoals bij Tiny het geval was. Zij zou eerst naar een hotel op Tenerife gaan, maar door negatief reisadvies zocht ze een alternatief. Het reisadvies kan nu eenmaal elke dag veranderen. Bij Vacansoleil houden we het reisadvies dagelijks bij om zo onze gasten die nog op reis gaan een plan B aan te bieden als dit nodig is. Zelfs tijdens je vakantie kan het reisadvies veranderen. Houd dat in je achterhoofd als je op vakantie gaat. Gebeurt dit tijdens je vakantie in het buitenland? Dan nemen we contact met je op en hoor je van ons wat je kunt doen. Natuurlijk is het aangeraden om het reisadvies voor je vertrek na te kijken. Het reisadvies van jouw bestemming vind je op de website van Buitenlandse Zaken.

Gasten die nu van hun plan B vakantie genieten tijdens de corona-tijd.

Naast Tiny zijn er meer gasten die heel blij zijn met hun plan B vakantie met Vacansoleil:

Linda ligt relaxed ? aan het zwembad op camping Park Albatros in Toscane:

“Ons plan B was een juiste stap. Blij dat we het gedaan hebben en we genieten volop in het mooie Toscane op Park Albatros. Bedankt voor alles.”